celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 14 Eylül 2024 11 Görüntüleme

Mersin Psikolog

İçel Psikoloji, Mersin psikolog uzman klinik psikolog Doğuş Yılmaz liderliğinde hizmet veren bir psikolojik danışmanlık merkezidir. Çocuklar, yetişkinler ve aileler için özel olarak tasarlanmış terapi hizmetleri sunan İçel Psikoloji, bireylerin ruh sağlığını desteklemeyi amaçlar. Çocuk terapisi, aile danışmanlığı ve bireysel terapiler gibi alanlarda uzmanlaşan merkez, her yaş grubuna yönelik bilimsel temelli yaklaşımlar sunmaktadır. Mersin’de bir psikolog arayışındaysanız, İçel Psikoloji güvenilir bir seçenek olacaktır.

Özellikle çocukların gelişimsel sorunlarına odaklanan pedagoglar, ebeveynlerle iş birliği içinde çocukların duygusal ve davranışsal sorunlarını çözmek için çalışmaktadır. İçel Psikoloji, her bireye uygun özelleştirilmiş terapiler sunar ve danışanlarına en iyi şekilde rehberlik eder.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com