celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 15 Ağustos 2024 56 Görüntüleme

Bccoin ve Mobilum’dan Önemli Ortaklık Duyurusu !

Kripto ekosisteminin son dönemlerde adından sıkça söz ettiren projelerinden Bccoin, Mobilum ile stratejik bir ortaklık anlaşması yaptığını açıkladı. Bu iş birliği, Bccoin’in Visa ve Mastercard ile uyumlu çalışmalarını daha hızlı ve güvenilir bir hale getirecek.

Bccoin, 2024’ün son çeyreğinde ilk 30 kripto para birimi arasında yer almayı hedeflediğini duyurdu. Sosyal medya platformu X üzerinden yapılan açıklamada, projenin bu hedefe ulaşmak için detaylı bir yol haritası bulunduğu belirtildi. Kripto topluluğu, projede yaşanacak gelişmeleri dikkatle takip ediyor.

CoinMarketCap verilerine göre gün içinde fiyatı ; 2$-3$ arasında olan Bccoin şu anda ,15 farklı borsa üzerinde 24 saatlik işlem hacminde 23.000.000$’ı aşmış durumda. Kripto varlık yönetimi ve yatırım stratejileri konusundaki yenilikçi yaklaşımıyla dikkat çeken Bccoin, Mobilum ve Mastercard iş birliğiyle geliştirdiği Bccoin Kart’ı tanıttı. Bu kart sayesinde kullanıcılar, kripto varlıklarını 38 milyondan fazla işletmede, milyonlarca ATM’de ve çevrimiçi alışverişlerde kullanabilecekler.

Bccoin Kart, USDC ve USDT mevduatlarını destekleyerek, normal bir banka kartı gibi harcama yapılmasını sağlıyor. Kullanıcılar, kartı sanal olarak veya fiziksel bir versiyonunu tercih ederek, Mastercard ağının sunduğu geniş kullanım alanından faydalanabilecekler.

Bu stratejik ortaklık, Bccoin’in kripto varlık yönetimini daha erişilebilir ve kullanıcı dostu hale getirmeyi amaçlıyor. Kripto dünyasındaki gelişmeler, yatırımcılar ve kullanıcılar tarafından yakından takip ediliyor.

https://blackcardcoin.com

Gate İo :

https://www.gate.io/tr/trade/BCCOIN_USDT

BİTGET :

https://www.bitget.com/price/blackcardcoin

MEXC :

https://www.mexc.com/price/BCCOIN

BingX :

https://bingx.com/spot/BCCOINUSDT

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com