celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 20 Ekim 2024 15 Görüntüleme

Aşk ve Acının Derin Yankısı: “Bizi Çok Üzdüler Victor!”

İsa Baghirov’un iç sesini susturamayan, şimdiye kadar yaşadığımız ortak acılara ayna tutan kitabı: “Bizi Çok Üzdüler Victor!“. İsa Baghirov’un derinlikli iç düşüncelerinden oluşan, iç sesiyle diyaloglar yaparak adeta bir terapist gibi kılıçtan geçirdiği bu eser, okurların kalbinde yankı bulmaya devam ediyor. Aşkın dokunaklı anlarını ve yaşamdaki ortak acıları anlatan bu kitap, okuru derin bir duygusal yolculuğa çıkarıyor.

İsa Baghirov’un sesi, çoğu kez her birimizin iç sesi oluyor; hâlâ kapanmayan yaraları, çaresizce unutturulmak istenen sevgileri, yaşanmamış olması dilenen anları döküyor satırlara. “Bizi Çok Üzdüler Victor!”, kaleme aldığı çarpıcı iç hesaplaşmaları ve yalın diliyle bu dönemin en etkileyici aşk kitaplarından biri olmaya aday.

Bu başarılı eserin ardından İsa Baghirov, şimdi de ikinci kitabı için imzaları attı ve yakın zamanda yeni eserini okurlarla buluşturmaya hazırlanıyor. Bu yeni kitapla birlikte yazar, bizleri yeniden duyguların derinliklerine davet edecek gibi görünüyor. İç sesini konuşturan kalemi bu defa nereye yönelecek, hangi duygularımıza dokunacak? Yakın zamanda hep birlikte öğreneceğiz.

İlk kitabından bu yana okuyucuları derinden etkilemeyi başaran İsa Baghirov’un çarpıcı anlatımını henüz keşfetmediyseniz, “Bizi Çok Üzdüler Victor!” şimdi tam da okuma listenizde yer alacak kitaplardan biri.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com